Logo Tasarımı

Logo Tasarımı

Bir firmanın yapmış olacağı her işte tüm mecralarda ve kullanılacağı markayı simgeleyeceğinden gerek görülen analizler doğrultusunda firmanın hedef kitlesine ve sektörüne göre projelendirilerek hayata geçirilmesine logo tasarımı denilmektedir. Markanızın gerçekleştirmiş olacağı bütün iletişim çalışmaları, logonuz ile bir bütünlük oluşturacak biçimde, logonuzun çevresinde tasarlanacağından dolayı en işlevsel ve etkili reklam tasarımları, tasarımları başarıya ulaştırması adına önemli bir gereklilik olmaktadır. Sade logo tasarımı bir logonun etkili olması gerekli bir ölçüttür. Dünyadaki dev firmaların logoları bunun için en güzel örnektir.

Sektörüyle ve markanın ruhu ile logonun örtüşmesi gerekir. Her zemine kolay bir şekilde uygulanabilecek şekilde ekstra maliyet oluşturmaması için tasarlanmalıdır. Aynı zamanda başarılı olacak bir logo tasarımı, kesinlikle akılda kalıcı biçimde tasarlanması gerekir. Zihinde yer etmesi için iyi bir logo tasarımı olması gerekir.

 Efektif ve estetik logolar tasarlayan Dijiton olarak Türkiye’nin önde gelen pek çok kurumu için üst düzey stüdyolarda alanında profesyonel kişilerden oluşan ekibimiz ile beraber marka ruhunuza uygun, firmaya artı değer katan, kurumsal bütünlüğün sağlandığı ve marka imajını yükselten logo tasarımlarına hayat vermektedir. Hedef kitle analizleri, sektörel analizler ile benchmarking çalışmaları kapsamında markanız adına katma değer oluşturabilecek etkili logo tasarımları yapılmaktadır.

Dijiton olarak fiyatlarımız bölümünden incelemede bulunabilir, sizlerde kaliteli logolar tasarlatmak adına özel teklifler için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Logo Tasarımın Önemi Nedir?

Şirketlerin kimliğini yansıtan logo tasarımları aslında en önemli görsel ögeyi simgeler. Bu kapsamda logo bir şirketin vizyonu bakımından oldukça önemlidir. Şirketlerin sayısının son dönemlerde giderek artması ile logo tasarımına verilen önemin de artmasına sebep olur. Çünkü modern şirketler artık misyon kadar vizyonu ile de yani dış görünüm ile de önemli olduğu fark edilmiştir. Bu sebeple görsellik açısından en iyisini isteyen şirketler öncelik olarak logo tasarımı üzerine yoğunlaştırılmıştır.

Logo, şirketlerin imzası olarak tanımlanabilecek şirket kimliğinin üstlenmesi bakımından başlangıç düzeyinde tasarlatılması ve yapılması gereken bir semboldür. Bunun nedeni şirketin yapmış olduğu her iş o logo ile anılmaya başlar. Bu nedendir ki ne kadar iyi bir logoya sahip olursanız o kadar iyi bir görünüm ve imaja sahipsiniz demektir.

Bu denli önemli bir görevi üstlenen logolar için çalışma yürüten Dijiton olarak müşteri ihtiyaçlarını ve şirketlerin amaçlarını logolar tasarlayarak simgelemekteyiz. Günümüzde gelişen teknoloji ve grafik tasarımları ile beraber çok daha görsel logolar tasarlanabiliyor.

Sizler de şirket olarak bu önemli ögeden yararlanmak istiyor iseniz bir an önce kurumsal logonuzu bizim aracılığımız ile tasarlatabilirsiniz. Bunun için fiyatlarımız bölümünden detaylı bilgi sahibi olabilir ya da size özel eklentiler ile yeni bir fiyat teklifi oluşturabilirsiniz. Unutulmamalıdır ki görünüm artık günümüzde oldukça önemli bir faktördür.

Logo Tasarımı Nasıl Olmalıdır?

Her ne kadar günümüzde pek çok logo tasarımı yapan firma olsa da bu firmalar yeteri kadar tecrübeye sahip olmadığından dolayı logo tasarımı hususunda yetersizlik görülmekte. Sitelerin ya da şirketlerin ihtiyaçlarının tam analizleri yapılmadığından yeteri özellikleri barındıran logo tasarımlarını yaptırmak için deneyimli bir uzman ekibe ihtiyacınız var. Dijiton olarak şirketlerin misyonunu gözlemleyip bu doğrultuda ögeler belirlemekteyiz. Ayrıca kurumsal kimliğinizi önemsiyor ve buna göre sizlere hizmet planı oluşturuyoruz.